Beställ dina kulturdagsbiljetter här!

För att säkra din plats på Kaga kulturdag behöver du bara fylla i formuläret här intill eller skicka ett mail till kagakulturdag@gmail.com och ange hur många biljetter du vill ha. Swisha därefter totalsumman till 070 171 09 43, Dan Larsson (ange namn samt "Kaga kulturdag"). Innan du sätter in pengarna ber vi dig dock vänta på ett bekräftelsemail, för att säkerställa att det finns biljetter kvar. Detta eftersom antalet platser i kyrkan och i bygdegården är begränsade.

I år är vi dessutom tvungna att begränsa antalet besökare jämfört med tidigare år på grund av Corona-pandemin. Bygdegårdsföreningen är noga med att poängtera att årets Kaga kulturdag är "Corona-säkrad". Det innebär att det kommer att finnas ett begränsat antal publikplatser på evenemangen, att lokalerna kommer att vädras ur efter varje framträdande och att det ska vara möjligt att hålla avstånd, såväl under föreställningarna som vid passage in och ut ur lokalerna.

Årets Kaga kulturdag blir alltså en exklusiv tillställning för en mindre publik. Programmet blir i ett något mindre format än tidigare år, därför har vi sänkt biljettpriset. Programpunkterna är som vanligt av absolut högsta klass!


170 kr för ordinarie
120 kr för studerande och pensionärer

Det finns också möjlighet att, i mån av plats, köpa biljett till enstaka föreställning. Dessa biljetter säljs på plats 15 minuter före start.

80 kr för ordinarie

60 kr för studerande och pensionär

För mer information och frågor är ni välkomna att kontakta Dan Larsson på
kagakulturdag@gmail.com eller 070-171 09 43

Meddelandet har skickats

IMG_1918.jpg